Vi fik en god vejledning hos bedemanden på Nørrebro

By:

Den bedste bedemand på Østerbro flytter. Det er en flytning som vil gøre mange kunder svært ked af det. Denne erfarne bedemand på Østerbro, som har sørget godt for mange afdøde Østerbro borgere nu i mere end 15 LANGE år, er nu så småt ved at skulle pakke forretningen ned fra den hyggelige østlige del af det store Københavnsområde. Men den gode nyhed om dette er nu hvordan han stadig vil være til nemt at få fat på. For ude i den nærmeste fremtid vil den ældre herre fremstå som bedemand på Nørrebro. Denne ernorme bestemmelse har dog ikke været helt ligetil for den kære bedemand. “altså jeg har nu arbejdet som en bedemand på Østerbro i 17 SPÆNDENDE år, og jeg agter ikke at stoppe nu. Men for at række ud til en masse nye kunder, samt få os en større butik med en masse plads til gode nye ansatte har jeg besluttet at flytte ud, for i stedet at blive en bedemand på Nørrebro. Vi kommer naturligvis stadig til at servicere alle vores nuværende på Østerbro, nøjagtigt ligesom vi gjorde før. Vores hovedsæde kommer blot til at være lidt længere væk end nu”, siger han til os.

Adskilige brugere af den omtalte bedemands anerkendte service, virker dog heller ikke skuffede. ”Jeg synes nu det er rigtig flot at han sådan har en mulighed for at forstørre hans forretning. Og det gør ikke helt så meget om han nu er bedemand på Østerbro eller bedemand på Nørrebro. For når at man endelig virkelig skal bruge en god bedemand så må man jo bare acceptere turen hen til ham”, Siger en søde gammel kone. ”Ja, selvom at vi ikke ligefrem håber på at skulle få brug for en bedemand lige med det samme”, griner hendes jævnaldrende slyngveninde. Denne positive tilgang er faktisk gået igen hos næsten samtlige vi har snakket med.

Derfor så er det nu stadig vedmodigt for mange sådan at måtte sige pænt farvel til den anerkendte butik som lige indtil nu har huset den venlige bedemand på Østerbro. Lokalerne er allerede udlejet til en større fastfoodkæde. Men den kendte herre glæder sig nu alligevel til at skulle flytte til nye lokaler. ”Som bedemand på Nørrebro i de helt nye lokaler, så vil der være mange bedre mulighed for nemt at servicere flere kunder helt på sammen tid, men stadig have en personlig sludder om begravelser. Herudover så vil vi samtidig sørge for en afslappet samt hyggelig indretning af forretningen. Så at samtlige af kunderne har lyst til at tage hen til os for at tale lidt med os om begravelse”, siger han. Og med titlen som bedemand på Nørrebro så tager han faktisk også sin kollega med, som også har arbejdet som bedemand på Østerbro hos ham i forretningen. Derudover ansættes der faktisk samtidig endnu en yderligere bedemand fra Nørrebro efter at de er færdig med selve flytningen. Disse 3 erfarne bedemænd vil herefter sikre en utrolig service samt en unik begravelse hver eneste gang. Dette lover den erfarne bedemand inde fra Østerbro. “Altså med mine To bedemænd så står vi klar til nemt at servicere samtlige nye og gamle kunder som måtte have brug for en samtale. Uanset hvor i Københavnsområdet de nu måtte komme fra”.

Både nye og gamle kunder ser da også frem til at den anerkendte bedemand på Nørrebro. Nogle gamle kunder påpeger hvorledes det nu bliver nemmere for mange af dem at tage hen til disse bedemænd. Nye kunder har også i lang tid ønsket en brugervenlig bedemand på Nørrebro, som tager sig rigtig godt af kundens behov og ønsker. Det vil være jer muligt at aflægge en visit til de helt nye lokaler allerede fra næste måned, hvor bedemandsforretningen er klar til brug. Og alle 3 bedemænd glæder sig meget til at servicere samtlige kunder der nu har brug for noget rådgivning hvad angår begravelse, kremering eller lignede.

Posted in: Kategori