Vi blev mødt med respekt af Vejles bedemand

By:

To bedemænd har slået deres hoveder sammen og startet et nyt samarbejde med hinanden. Den ene, Theis, der er bedemand i byen Kolding har været venner med en herre ved navn Jørgen i mere end 10 lange år. Dengang Theis startede sin forretning, så gik der faktisk blot 6 måneders tid før at Jørgen gjorde det samme. De 2 har faktisk alle tider været helt uadskillelige og det vil de nok blive ved med at være, spår de to kammerater.

Samtidig med at Theis var en yderst respekteret bedemand i byen Kolding, så fik Jørgen en ret vanskelig begyndelse som bedemand i byen Vejle. Jørgen var flyttet hele vejen fra Kolding, for selv at begynde sin forretning. Han holdt nemllig meget af hele Vejle, og mente at byen havde de sødeste beboere. Men altså Han var jo ikke ligefrem, den første bedemand i hele Vejle. Der var jo i forvejen en del respekterede, forretninger fordelt i byen. Ja og borgerne foretrak naturligvis, de kendte bedemænd fordelt i Vejle. Han var jo altså nød til selv at gøre noget, for at få hele butikken til at kører.

Jørgen fandt nogle smukke trækister, med håndskåret unikke mønstre, samt et stofbetræk i en fantastisk høj kvalitet. Alle kisterne var ikke set i hele Danmark før nu, og kisterne måtte skaffes hele vejen fra udlandet. Og ved første levering af de unikke trækister, var Han overhoved ikke selv klar over, hvad som det ville betyde for hele hans egen fremtid som bedemand. For en konkurrenrende bedemand i Vejle kom en tilfældig dag hen til Jørgens flotte forretning, for at spise frokost. Han blev utrolig imponeret over de smukke trækister, og han spurgte hvorhenne At jørgen havde fået dem fra. Men jørgen fortalte ham en løgnhistorie. Han ville jo slet ikke have at alle bedemand i hele Vejle, skulle få fat i de unikke trækister. Derefter begyndte der faktisk at komme mange spørgsmål fra de mange øvrige bedemand i hele Vejle. Alle ville gerne vide hvor at de flotte kister kom fra.

Men da bedemanden fra Kolding, så ringere til Jørgen for 3 måneders tid siden, for at høre omkring det var begyndt på at gå godt med hele forretningen, så fortalte Han Theis omkring de flotte kister. Han fortalte at det faktisk nu var begyndt rigtigt at ankomme en del flere forskellige kunder, og at hver og en bedemand i hele Vejle, ville have de samme trækister ligesom dem han sælger. Samtidig med de snakkede undersøgte Han, om en bedemand i hele Kolding mon havde kisterne. Men der var faktisk ikke en eneste. Faktisk var der ikke engang andre i hele Danmark bortset fra Ham der var sælger af Disse kister. Men Theis der efterhånden var en meget respekteret bedemand i byen Kolding, han kom med et spændende forslag til Jørgen. De 2 kunne blive de eneste sælgere af de unikke trækister i hele Danmark, samt leverer dem til en række forskellige bedemænd i hele landet. Og fordi at Han ikke tjente mange penge på hans egen forretninge endnu, så tilbød Hans godt ved at ligge ud for kisterne. Han mente at det faktisk var en helt genial ide som at bedemanden fra lille Kolding havde fået sig, og de fik hastigt arrangeret det praktiske med selve virksomheden der laver kisterne.

Og det er nu 3 måneders tid siden, at de 2 kammerater fik deres første levering af alle kisterne. Og de har skam allerede nu været nødt til at bestille en helt ny sending. For de leverer i øjeblikket trækister til en række bedemandsforretninger fordelt i hele landet. Efterspørgslen har faktisk været helt vild stor fra de øvrige bedemænd plus at kunder mener skal også at de er virkelig smukke. Og det er nu endelig lykkedes for bedemanden fra Vejle at skabe godt vækst i hele hans egen forretning. Og Jørgen ser frem til et rigtig godt samarbejde med hans kære kammerat , bedemanden fra Kolding.

Posted in: Kategori