Undgå at blive snydt ved køb af bolig – få en god boligadvokat

By:

Er du i tvivl om, hvorledes du skal forholde dig, når du står for at skulle købe hus eller lejlighed – og er det eventuelt din første investering på ejer- eller andelsboligmarkedet?
Så bør du være opmærksom på, at ejendomsmægleren ikke nødvendigvis er din ven. I følge gældende regulativer på området, må ejendomsmægleren kun repræsentere den ene part i bolighandelen – og da hans profit ligger i salg af boliger, vil han typisk vælge at være sælgers mand. Du er med andre ord ikke garanteret, at ejendomsmægleren vil være på din side, og sørge for, at du får alle nødvendige oplysninger vedrørende boligen, foreningen. Eller andre ting, der vedrører ejendommen, og som er relevante for din handel.

Boligmarkedet – en jungle af dokumenter

Der er rigtig mange ting, man bør være opmærksom på, inden man kaster sig ud i den kæmpe investering, som et boligkøb typisk er. Kan din økonomi bære de månedlige udgifter til såvel afvikling af lån som fællesudgifter eller boligafgift? Vil der ske store ændringer i de fast udgifter til foreningen, for eksempel i form af et renoverings projekt, nyt tag eller lignende? Har foreningen en sund og økonomisk bæredygtig økonomi – og er der tvivlsomme lån, man skal være på vagt overfor?

Boligadvokaten hjælper dig igennem bolighandelen

Som en pendant til ejendomsmægleren, bør du som køber alliere dig med en dygtig boligadvokat, som er ekspert inden for området, og som på baggrund af en grundig og kritisk gennemlæsning af diverse dokumentation i relation til ejendommen kan rådgive dig hele vejen igennem forløbet. På den måde sikrer du dig, at du ikke køber katten i sækken, og at du undgår grimme overraskelser.

Boligadvokaten sørger for, at al dokumentation er i orden, og udarbejder skøde samt sørger for, at de nødvendige formalia, som for eksempel tinglysning af skøde mv., er på plads, så dit boligkøb foregår gnidningsfrit.

Find din kompetente og billige boligadvokat på https://eboligadvokat.dk/

 

 

Posted in: boligadvokat