Så mange fordele er der ved vps server

By:

Altså jeg havde i starten vanskeligt ved rigtig at forstå vps server. Men nu ved jeg så langt som længe hvad som det egentlig handler om. Jeg begyndte faktisk som sekretær for sådan et firma der laver nogle andre folks hjemmesider. Og vi tager os af det hele for selve vores kunde. Dels hvoreldes der side nu skal opbygges, og alt det at holde hjemmesiden online. Og det betyder samtidig at vi så har en hel del forskellige kunder, der hver i sær har deres egen hjemmeside. Og for så at kunne holde helt styr på netop dette benytter vi så hosting vps. Altså at vi selv betaler et hosting firma for sådan at forære vores firma konstant adgang til sådan en kæmpe stor vps server. Vps står for virtual private server. Det betyder at hele vores egen server er virtuel. Denne server fungere ligesom en computer, så vi har adgang til. Men altså de logger jo ind på selv denne computer fra vores kontor selvom serveren står mange km væk ude hos vores gode hosting vps.

Og i vores dagligdag logger jeg jo ind på vores vps server og hjælper med sådan at skulle kontrollere vores kunders sider. Og dette betyder så at alle vores forskellige kunder sider jo er samlet sådan hos vores gode hosting vps. Og det smarte ved at have sådan en vps server hos et firma, er jo ansvaret. Vi slipper jo helt for sådan selv at være nød til at holde konstant styr på at vores vps server nu kører helt stabilt og er hurtig nok til kunderne. Det tager hosting vps sig af. Og de giver jo endda besked hvis nu vores vps server lige trænger til sådan at bliver godt upgradet. Og det er også allerede sket flere gange nu for at vi pludselig har fået os så mange nye kunder at vores vps server ikke længere lige kunne følge med. Så fik vi en lille besked fra hosting vps om at opgradere til sådan en hurtigere forbindelse og noget mere plads på vores vps server. Og det koster jo mere, men det er jo alle de ekstra penge værd.

Efterhånden som jeg så lærte mere om vps server, blev jeg jo også interesseret i disse mulighederne. Jeg havde ofte god kontakt til hele vores kære hosting vps. Jeg lærte meget om virtuelle servere og begyndte også at kunne få adgang til hele vores gode vps server. Som jeg lærte så meget om vores smarte vps server fik jeg også tilpasset en hel del, og gjort den hurtigere og mere stabil. Dette gjorde sådan at min chef forfremmede undertegnede til ansvarlig for  vores kære vps server, og al direkte kommunikation til selve hosting vps. Jeg nyder hver eneste dag sådan at kunne arbejde med vores system, og hele tiden lige gøre hele vores vps server overskuelig, og rigtig effektiv. Det sker jo samtidig med god hjælp fra hosting vps.

Så i hverdagen kan jeg faktisk ikke mærke nogen afvigelse på vores vps server og så sådan en almindelige computer. Jeg logger jo ind om morgenen på min computer der står på kontoret, og så føles det jo ligesom om alle kundernes hjemmesider de ligger direkte på vores kontors computer. Men altså de ligger jo rigtigt henne på vores gode vps server. Fordelen ved at bruge hosting vps er jo samtidig vores meget brede adgang. Det er jo nu muligt sådan at komme helt ind på vores smarte vps server næsten hvor som helst jeg er i verden. På den måde så har jeg nu en mulighed for sådan at kunne logge på vores kære vps server selvom jeg er ved en kær kunde, eller bare i løbet af et møde. På den måde så kan jeg nemt oprette sådan en ny kunde, eller bare justere på en gammel side for en kunde. Og det er også et helt fantastisk samarbejde som vi har med netop vores god hosting vps. Jeg tilråder alle i den samme situation at kigger mere på sådan en vps server. Det vil kunne gavne jeres selskab.

Posted in: Kategori