Nye tilbud på Compact flash kort

By:

Vi lærte nu på den barske måde præcis hvos betydningsfuldt det er, både at skulle gemme sine fotos på sådan et godt kamera, men også på sådan et usb stick. Vi valgte jo, at tage på vores bryllupsrejse hele vejen til Hawaii. Vi har begge alle dage drømt sådan at komme dertil. Vi boede også i en smuk lille hytte lige på selve stranden. Vejret var jo skønt. Vi fik taget sådan de allermest utrolige fotos, som vi så alle gemte på vores compact flash kort. For normalt så har min ægtemand altid et usb stick med, når vi nu er ude på ferie. Men lige den her gang så havde han selvfølgelig glemt den derhjemme. Vi bekymrede os ikke yderligere over det resten af ferien. Vi fortsatte med, sådan at gemme alle de utrolige minder i fotoform på vores kameras compact flash kort. Vi brugte jo NÆSTEN 14 dages tid i denne skønne lille hytte, hvor at vi så fik sådan alle de allerbedste minder. Og det var ganske bestemt en tur som vi aldrig nogensinde glemmer.

Men dagen hvor at vi så faktisk skulle tage hjem, pakkede jeg vores sager ned. Vi tog en afsluttende svømmetur på den skønne strand, og vi sugede jo så meget, af det skønne område til os som muligt. Da vi sidder i flyveren, så beder jeg min mand om at få kameraet, fordi at jeg vil tage et godt foto af ham. Så går det jo op for os begge, at vi så sådan har helt glemt kameraet med compact flash kortet i. Det kamera der havde vores fantastiske minder. Jeg blev jo sur og begyndte også, sådan at skælde min ægtemand ud og råbe “Altså hvorfor glemte du da også dit dumme usb stick? Vi kunne jo have gemt alle vores fotos der, ligesom en backup!” Han var helt tavt. Jeg vidste godt, at det jo ikke var hans skyld. Men jeg blev jo altså så sur over, at vores fine fotos jo lå på sådan et lille compact flash kort, som vi aldrig ville kunne få at se igen. Men altså ligesom min søde mand også sagde, så behøver vi ikke et foto eller et lille usb stick for, at kunne minde os begge omkring denne utrolige ferie. Og når man nu skaber nogle minder som vi gjorde henne på Hawaii, så er din egen hukommelse jo det allerbedste sted, sådan at gemme disse minder. Jeg vil aldrig glemme denne skønne tur. Heller ikke selvom jeg ikke har sådan et lille compact flash kort fyldt med disse fotos.

Vi har dog lært af vores fejl. Hver gang hvos vi så rejser nu så, har vi altid et ekstra usb stick med. Og det kunne jo faktisk være, at han lige glemte det en gang til eller bare, at vi mistede compact flash kortet. Nu er vi alle dage på den helt sikre side. Vi har lykkeligvis stadigvæk fotos fra selve vores bryllup. Det var jo min broder som var fotograf. Og alle vores fotos lå af den grund på hans eget compact flash kort, i stedet for på det kamera, som vi mistede henne på Hawaii. Vi har efterfølgende fået flyttet alle vores fotos over på sådan et usb stick, så vi alle dage kan hive dem alle frem og så se på dem. Vi har naturligvis også lavet en god backup af de billeder, så de jo ikke forsvinder på samme måde. Vi har vores allerførste bryllupsdag om ca. et halvt år. Og derfor så har vi faktisk besluttet os begge for sådan, selv at tage ud til Hawaii igen. Denne gang så tager vi altså ikke fotos. Vi har aftalt, sådan at disse minder som vi laver på Hawaii, aldrig må komme ned på sådan et lille compact flash kort. Og de må altså kun eksistere i vores egen hukommelse.

Posted in: Kategori