Han elsker mit undertøjssæt

By:

Inde på nettet eksistere et stort udvalg af undertøjssæt. Især en hjemmeside gør det alligevel rigtigt godt, herinde opdager du netop undertøjssæt i rigtig gode salgspriser. Folkene bagom denne succesfulde forretning kan ikke fortælle, hvorledes de kan sælge undertøjssæt i så god kvalitet til den pris, men det er egentlig også irrelevant for kunden, som bare glæder sig over, at kunne finde en fantastisk kvalitet til en god pris. Udover hjemmesidens enorme sortiment af flotte undertøjssæt finder man ligeså kvalitetsbevidste frække kjoler, de sexede kjoler kan få pulsen op hos alle som én, også der er alle priserne i bund. Pga. de ekstremt lave salgspriser er der rigtig mange kunder der var sikker på, at det helt sikkert måtte være svindel, at virksomheden overhovedet ikke på nogen måde eksisterede, samt at folk ikke modtog deres frække kjoler når folk endelig har punget ud for dem. “jeg var lidt chokeret over, at folk mente at vores forretning ville snyde dem alle, vi ville jo simpelthen blot med glæde leverer ordenlige undertøjssæt, til en god pris” siger Martin, som bla står bagom forretningen.

I dag findes der ikke længere nogen folk der mener, at virksomheden er et fup og mange mennesker køber glædeligt deres frække kjoler på hjemmesiden, for at spare en masse kroner og få en lækker kvalitet. “Priserne på alle undertøjssæt i alle forretningerne er simpelthen unødvendigt høje. Det er samtidig utroligt, at folk skal give helt op til 700,- for de frække kjoler blot fordi, at indehaveren er så grådig og vil have en profit på 95 %. Min partener og jeg ville naturligvis ligeså gerne tjene penge, men min partner og jeg ville altså ligeså bringe et rigtig godt produkt, et produkt som alle og en hver har råd til at betale” siger Martin. Præcis denne tankegang har bestemt været med til at gøre Martin og Mortens partners forretning, til absolut den af de allermest succesfulde forretninger, som leverer undertøjssæt i Danmark. Forbrugere er rigtig vilde med, om at de sagtens vil kunne få frække kjoler til langt mindre end halv pris, af det som de koster inde i en butik.

Dengang Martin og mortens forretningspartner stratede deres virksomheden for 3 år tilbage, havde de aldrig regnet med , at morten og hans forretningspartner ville modtage så enorm anerkendelse ved, at skulle leverer undertøjssæt som morten og hans forretningspartner har nu. “han og jeg startede bare ved, at leverer lidt på nettet ved siden af vores almindelige job. Men i løbet af Fire dage er hver og en af de frække kjoler helt udsolgt plus min partner og jeg har kun meget undertøjssæt tilbage. Efterfølgende bestilte vi intet mindre end et mere end dobbelt så enormt varelager hjem, som faktisk også blev solgt af sted rigtig hurtigt. Efter omkring et kvart år, sagde min forretningspartner og jeg begge to op ved mit og hans faste job, vi koncentrerede os kun på vores nye online butik, imens vi gik på jagt efter nye frække kjoler, som vi kunne leverer til en god pris”. Morten  og Mortens  forretningspartner, fik meget hurtigt en solid fortjeneste via deres online butik som leverer undertøjssæt. Det krævede rigtig hårdt job for disse to mænd i starten, men idag er det simpelthen, det hårde slid værd. “Vi arbejdede for, at få det til på et tidspunkt at virke i starten, men idag går det simpelthen  som det bør. Det er rigtig rart at vi stadig kan få emails fra vores kunder, som fortæller os, om at de havde rekommanderet vors virksomhed til andre mennersker, eller blot gerne vil sige tak til os for en brugervenlig hjemmeside eller hurtig levering” afslutter Martin.

Posted in: Kategori