En lås – mange døre

26 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Skal du have nye yderdøre. Måske en ny hoveddør, en dør i bryggerset og måske endda en ny terrassedør. Ja, så kan du overveje om du skal have den samme låsecylinder i samtlige døre. Det har den fordel, at du kun skal have en nøgle til at åbne samtlige døre.

Hvis du ønsker en nøgle til samtlige døre skal du huske at give din producent af dørene besked, når du bestiller dem. Det kunne f.eks. være klarvinduer.no.

Udover om der skal være den samme cylinder skal du også huske at overveje hvilken type lås dine nye døre skal have. Skal det være en nøgle/vrider, som er meget populær eller en nøgle/nøgle.

døre

Tænk kreativt når du vælger

En dør er ikke bare en dør, den er med til at bestemme din boligs visuelle udtryk på lige fod med hvilke farver du har på væggene, dine møbler og hvad du har af billeder på væggen. Derfor er det vigtigt at du tænker over hvordan dine døre skal se ud.

Du kan med fordel få råd og vejledning af din tømrer eller der hvor du køber dine døre. De har typisk en lang erfaring som gør, at de kan komme med forslag du ikke selv havde tænkt på. Det kan f.eks. være at få skåret plads til en større dør, en fastkarm vindue eller en dobbeltdør ud til terrassen.

Det at få skåret ud til en anden størrelse dør, kan for ufaglærte virke uoverskueligt og lidt farligt, men med et diamantbor, er det relativt nemt og hurtigt gjort. 

Ved at få en større dør eller sat et fastkarmvindue ind får du mere lys ind i din bolig. Med nye terrassedøre, især hvis de er med glas, kan du f.eks. få mere glæde af din have, da du kan sidde inde om vinteren og nyde den.

Flere Nyheder