Bedre helbred med regelmæssig massage

19 juli 2020 Astrid Pedersen

Hvis du går og døjer med en svær hverdag, hvor muskel og led smerter samt arbejdspres gør dig stresset, bør du overveje om det er på tide med noget egen omsorg. Du kan for eksempel booke tid til en professionelt udført massage, som har utroligt gavnlige virkninger på både krop og sind.

Hvad kan massage gøre godt for?

Ud over det at en massage i langt de fleste tilfælde er en utroligt behagelig oplevelse, som efterlader dig med en følelse af velvære i krop og sind, har massage også en del helsebringende egenskaber på længere sigt.

Hvis du med jævne mellemrum får udført en professionel massage vil du opleve at du sover bedre om natten og har mere overskud i dagligdagen. Dyrker du sport vil du opdage at du får mindre tendens til ømhed og stivhed i musklerne, og at du ikke så nemt pådrager dig skader. Og skulle du gå hen og forstrække eller forstuve et led, en muskel eller et ligament, vil du med massage kunne nedbringe restitutions tiden ganske betragteligt.

Der ud over har massage mange gavnlige virkninger når det handler om lindring af stress symptomer. Ved massage udløser kroppen endorfiner og dopamin – to af de stoffer som beroliger det sympatiske nervesystem og dermed nulstiller kroppen. Samtidig stimulerer de æltende bevægelser kroppens naturlige udrensning, således at diverse affaldsstoffer lettere transporteres ud af systemet.

På den måde mindskes den farlige inflammation i de indre organer og i musklerne, og du vil efter et stykke tid kunne mærke stress symptomerne aftage. Derfor er massage et rigtig godt supplement til en professionel stress behandling.

Hvor kan jeg få professionel massage i København?

Kaatsu Massage er et massage firma som fra forskellige lokationer i København og på Frederiksberg tilbyder professionel fysiurgisk massage. Du kan læse mere og booke tid online på https://kaatsumassage.dk/ 

Flere Nyheder