Alt er opdateret med cloud hosting

By:

Undertegnede har i 4 år faktisk arbejdet som illustrator. Siden jeg selve illustrerer alle mine ting digital, ligger alle mine illustrationer på min computer.  Så jeg besluttede for omkring 1 år tilbage at bruge cloud hosting til at gemme mine illustrationer. Sådan kunne jeg jo åbne en tegning samt tegne lidt videre på den, uanset hvor at jeg nu var, samt hvilken computer jeg sad foran. Men det var nu besværligt sådan at gå i gang samt undertegnede måtte også ringe rundt til IT supporten en del gange.

Jeg startede godt ud med at søge lidt efter den rigtige cloud hosting. Jeg havde jo hørt omkring selve ideen igennem en kammerat, der også også havde foreslået sådan et par virksomheder. Undertegnede så jo dem alle igennem samt sammenlignede med nogle øvrige steder jeg opsporede. Nu der har jeg jo aldrig helt været så god til det med internettet samt at bruge nye programmer. Det tog mig jo en del måneders tid sådan at kunne lære mit eget tegneprogram rigtigt at kende. Så det var jo vigtigt sådan at min kommende cloud hosting også havde en rigtig god IT support. Sådan kunne jeg jo ringe til dem, hvis nu der opstod nogle besværligheder. Undertegnede havde jo afslutningsvis 3 forskellige cloud hosting firmaer. Og jeg besluttede at teste deres IT support. Så jeg ringede ud til hver af disse folk, hvor jeg så spurgte dem alle om en stribe spørgsmål jeg ikke lige selv vidste omkring cloud hosting. Det firma som nu kom med alle de bedste samt de mest brugervenlige svar på det valgte jeg. Så jeg erhvervede en aftale hos det sted, hvor at jeg jo fik en masse plads til dels nye samt gamle illustrationer. IT supporten anbefalede også at undertegende havde mit tegneprogram inde i min cloud hosting. Sådan kunne jeg jo åbne programmet uden at skulle opsætte programmet på en ny computer. Dengang den efter noget tid lå helt rigtigt inde i min cloud hosting gik det jo også som en leg. Den gode IT support viste mig hvorledes jeg faktisk blot kunne logge rigtigt ind igennem en ny computer og så med det vuns kunne åbne det program samt få adgang til alle mine illustrationer.

Men denne kæmpe assistance fra denne gode IT support, fik jeg også benyttet min spændende cloud hosting meget. Det var jo herligt sådan at min hjemmecomputer samt min bærbar computer altid havde de samme mange filer med illustrationer. Så undertegnede kunne jo starte en iluustration herhjemme, og så efterfølgende bare logge ind på min cloud hosting med min kære bærbar, og så fortsætte min illustration. Det er jo dels enkelt samt effektivt. Samtidig så gemte jeg jo også billedkopier af alle mine illustrationer. Og sådan havde jeg jo altid min helt opdaterede portefølje med mig overalt.

Og det hjalp mig en dag, hvor at jeg på sådan en lille ferie inde i Århus mødte en leder for et nyt reklamefirma. For normalt der har jeg jo ikke lige mine illustrationer på mig. Men nu der kunne jeg jo enkelt åbne hele min fine cloud hosting og så vise til ham alt det som jeg nu har tegnet. Han var jo meget overrasket over mit godt arbejde og han tilbød et arbejde som en freelance illustrator for hans firma. Jeg kunne jo ikke lige lade helt være med at ringe til deres IT support, for sådan også at give ros til alt det gode arbejde de har gjort. For de har både hjulpet mig mange gange, samt deres cloud hosting har også skaffet mig sådan et godt arbejde. Men jeg benytter jo stadigvæk cloud hosting nu, også selvom undertegnede ikke helt så tit snakker sammen med deres gode IT support. For selvom at deres IT support også er venlig samt ganske effektiv, er hele denne cloud hosting også så enkel, at jeg jo ikke helt mere har behov for dem mere.

Posted in: Kategori